LISTOPAD V DRUŽINĚ

V měsíci listopadu jsme se věnovali tématu Dušiček, rodiny a rodokmenu rodiny. 👩‍❤️‍💋‍👨❤️👨‍👨‍👧‍👦
11. listopadu za námi přijel Martin na bílém koni. 👀🦄🐴
Velké očekávání dětí bylo na 3D kino📽, které bylo promítáno v kulturním domě. O to větší bylo pro děti překvapení, že jsme místo polárních medvědů zavítali na Tahiti, kde jsme viděli zdejší kulturu, sportovní zdatnost surfařů 🏄, vln🌊, písku☀️a podmořského světa🐡🐠🐙.
Moc děkujeme panu starostovi za zajištění pohodlí při promítání a paní Heli Hrabovské za občerstvení 🙂.
Dalším tématem období, kdy nás trápí rýma a nachlazení jsou „vitamíny“ 🍋🍏🧄🍊. Proto jsme se seznamovali s vitamíny nejen formou povídání, pracovních listů, ale i degustací se zavázanýma očima. Některé děti byly tak šikovné, že zvládly vyzkoušet i pálivý česnek, kyselý citrón nebo ostrý zázvor. Děti měly i dobrovolný DÚ udělat doma vitamínový talíř jako překvapení pro své rodiče. 💪🏻😅
V průběhu měsíce listopadu jsme začali vyrábět výrobky na Vánoční jarmark 🎄🎁, který se měl konat 11.12.2021. Děti se na jarmark opravdu těšily. Byly motivovány, že si za “ vydělané peníze“ mohou zakoupit do školní družiny deskové hry a aktivity, které si budou přát. Tvoříme tedy dál, neboť prodej jejich výrobků bude 🙂 . Vše se dozvíte v průběhu týdne a budeme moc rádi za Vaši podporu.
Za školní družinu
Martina Hrabovská

DALŠÍ FOTO